Напишете дума/думи за търсене

Първият Великден на бебето е специален повод

Първият Великден на бебето е специален повод за родителите. Не забравяйте да отбележите този важен етап с креативни начини за отпразнуване.

Уловете всеки момент и прекарайте качествено време заедно като семейство. Вашето дете ще обича да гледа снимки след време и да си спомня моментите, прекарани заедно.

Отбележете този важен етап от първия Великден на бебето със забавна фотосесия в дома си! Облечете го в цветно великденско облекло или друго, подходящо за запомнящ се кадър. Ето някои идеи:

Сложете бебето си в гнездо, използвайки фалшива трева и пластмасови яйца.

Поставете бебето си в цветна шапка и го подпрете в саксия.

Облечете бебето си в заешки уши, а на заден план окачете гирлянд от моркови.

Поставете бебето до табло с надпис: Великденското зайче остави специален подарък!

Направете снимка на бебето с вашия домашен любимец в съвпадащи тоалети.

Облечете бебето в морковен костюм.

Отпразнувайте първия Великден на вашето бебе, като засадите красив куп многогодишни цветя

Цветята са трайно напомняне за случая и ще растат, докато бебето ви расте. Ако обичате градинарството, опитайте да засадите специална градина за вашето дете. Добавете персонализирани градински камъни, които съдържат името и рождения му ден. 

Пишете писма на бебето, което да отваря всеки Великден

Пишете писма на бебето си, започвайки с първия такъв. В тях изразете обилната си любов, предайте вашите надежди и мечти за неговото бъдеще. Опишете специални спомени за неговото раждане и първите дни. 

Създайте великденска кошница за бебешка храна

Въпреки че бебето ви е твърде малко за шоколад, все пак е приятно забавлението от създаването на великденска кошница. Съставете я с разнообразие от различни бебешки храни и добавете няколко пластмасови яйца и фалшива трева за декорация. Това също така е подходящ реквизит за великденски фотосесии у дома.

Бъдете домакин на първата великденска закуска

Поканете семейство и приятели, за да отбележите първия Великден. Закачете гирлянд пред масата за брънч, на който пише „Baby’s First Easter“ и създайте сладък централен елемент на масата, където можетe да се снимате. Празничният обяд със семейството също е чудесен начин да помогнете на детето да се обвърже с роднини и да организирате първото си парти като нови родители.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ