Напишете дума/думи за търсене

Как да живеем най-добрата версия на себе си

Запазете най-доброто за себе си, а не за другите.

Това е основата за постигане всичко, което желаете. Вие се познавате най-добре и следователно знаете точно какво струвате и какво заслужавате. Когато преследвате това, от което се нуждаете - например любов от романтичен партньор - чашата ви ще остане полупразна. Цялата любов, която сте отдали на вашите взаимоотношения, приятелства или дори времето - започнете да правите това за себе си. Започнете да изливате любовта, енергията, времето и парите си в създаването на най-добрата версия на себе си. 

Другата важна част е да инвестирате в своя избор. С други думи, създавайте и се придържайте към своите граници. Когато осъзнаете, че вие контролирате това, което позволявате в живота си, имате силата да определите по какъв начин нещата да ви влияят. Не позволявайте на другите да правят избор за вас, от който сте недоволни.

Бъдете благодарни

Благодарността идва лесно, когато всичко върви така, както трябва. Предизвикателната част е да си благодарен, дори когато нещата се разпадат.  Заедно с тази благодарност бъдете искрено възторжени от хората, които обичате и техните постижения. Когато погледнете някого и си пожелаете да имате това, което той има, превърнете това завистливо твърдение в положително. Енергията, която влагате там, е енергията, която ще получите обратно.

Премахнете всичко токсично от живота си

Не е лесно да се откажете от неща, с които имате мили спомени. Това е едно от най-трудните решения, които трябва да вземем. Понякога дори не осъзнаваме колко токсични са нещата, защото сме свикнали те да са норма и точно там трябва да прекъснем цикъла.

Този приятел, когото познавате през целия си живот, но източва енергията ви всеки път, когато излизате с него? Отдалечете се. Този член на семейството, който винаги трябва да коментира нещо негативно? Задайте граница. Онзи бивш, който винаги се връща в живота ви? Нямате време за това. Животът е твърде кратък, за да се обграждате с хора, които непрекъснато ви дърпат надолу.

Знаете ли кой е човекът, който ще направи магия в живота ви? Вие. Вие сте този лош човек.

Разчитате на себе си. Вие сте независими. Вие процъфтявате. Това не означава, че не можете да поискате помощ. Ние абсолютно се нуждаем от подкрепа в живота си. Но вие знаете, че можете да намерите решения на проблемите си, защото напълно се доверявате на собствената си преценка.

Знаете каква е стойността ви и какво заслужавате.  Вселената ще продължи да ви носи същите уроци, докато не ги усвоите. Има моменти, в които се обръщате назад и си мислите: „Защо ми се случва пак същото?“ Вероятно, защото не го усвоих достатъчно добре за първи път. Прегърнете възможността да покажете на Вселената, че този път наистина сте се научили от нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ