Напишете дума/думи за търсене

Как да съчетаем дамското кожено яке?

Дамските кожени якета в годините спечелиха огромно доверие и слава в модните среди и то не случайно. Те са сред тези дамски якета, на които непрекъснато се усъвършенстват дизайнът и стилът, така че става предпочитана и задължителна дреха от гардероба на всяка дама.

Стилната визия, която дамските кожени якета придават на всяка жена, ги превърнаха в наистина любима дреха. Те са винаги актуални, независимо колко много се промени модата в последните години. Точно затова и ние от Remixshop му отдаваме специално внимание и е сред нашите топ предложения за всяка жена.

Ето и няколко предложения как да носите дамско кожено яке:

Яркият цвят като акцент

Наситените цветни бижута или дрехи определено ще добавят свежест и женственост във визията. Дори може да заложите и на цветно кожено яке, което със сигурност ще ви откроява. Комбинацията на класическо дамско кожено яке с ярки цветове определо разчупва бунтовния вид на якето и придава момичешки облик.

Монохромен стил

Класиката при носенето на черно дамско кожено яке да бъде съчетано с тъмносиви или черни дънки. Ако си падате по тъмните цветове и най-вече черното, то значи коженото яке е вашето идеално дамско яке. С него определено ще изглеждате стилни и модерни.

Кожено яке с рокля

Една от любимите ни комбинации е дамското кожено яке, съчетано с рокля. Това е една суперженствена и момичешка визия, която разчупва коженото яке и със сигурност ще ви открои. Идеално за разходки, а дори и за офис визия, ако работата ви не изисква строг делови стил.

Атлежър визия

В последните години атлежър визията се превърна в любима на почти всяка жена. И тук дамското кожено яке се вписва повече от добре. Съчетайте го със суитчър и бели кецове или маратонки, а защо не и с клин и бяла тениска. Определено ще е доста удобна и разчупена вашата визия.

Допълване на визията с шал

Един страхотен акцент към коженото яке е шалът. Той е необходимо допълнение в студените месеци, а и със сигурност ще придаде една мекота на коженото яке. Изберете кариран шал или такъв, който е в топли цветове. Определено ще стои красиво.

И, разбира се, изберете кожено яке, което да отива на вашия стил. В Remixshop със сигурност ще откриете разнообразие на марки и модели дамски кожени якета, с които ще подчертаете своята индивидуалност.