Напишете дума/думи за търсене

Красива полицайката роди второ бебе

Семейството заедно с втората си рожба

Върна стегнатата фигура за няколко дни 

Получава контракции, докато се разхожда в Борисовата градина 

Красива полицайката стана майка за втори път!

Йоана Петрова от Икономическа полиция – Враца, даде живот на сина си Матей навръх Гергьовден. Появата на второто й дете идва като изненада за красивата дама, която се изявява и като инфлуенсър, тъй като се очаквало терминът й да бъде днес, на 13 май.

В ранната поява на малкия Матей Йоана вижда важна символика.

"Роден, за да бъде обичан! Матей Мартин Йоновски избра да се появи на този свят на много свещен и благороден български празник - Гергьовден! Ден, който има и друга символика за нашето семейство. Ден, в който преди три години аз и Марти си казахме, че сме един за друг, и започна нашата връзка. Е, няма случайни неща!", споделя в мрежата полицайката.

Матей се ражда седмица по-рано
Матей се ражда седмица по-рано

Часове след като роди, тя сподели, че не го е очаквала и се разхождала в Борисовата градина, когато получава контракции. Решава да отиде на преглед в болницата, но там я приемат веднага заради разкритие от 8 см. Петрова ражда за по-малко от час. А дни по-късно тя се връща отново в същото русло, като показа снимки от фитнеса и перфектната си форма. От кадрите се вижда, че красавицата няма никакъв корем и е стегната, независимо че ражда седмица по-рано. А прекрасната си форма тя неведнъж казва, че дължи на здравословния си начин на хранене.

Само преди година, по време на първата вълна на коронавирус,тя даде живот на първото си дете - дъщеря й Алена. Красавицата е заедно със своя любим от три години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ