Напишете дума/думи за търсене

Как ще се казва бебето на Хари и Меган?

С наближаване на термина на Меган Маркъл залаганията набират пара. Настоящият фаворит за име на кралското бебе е Филипа, в чест на дядото на Хари, принц Филип, който наскоро почина. Британските букмейкъри дават коефициент 3/1 за това име.

Ще откриете Даяна (коефициент 5/1) и Елизабет (коефициент 10/1), заедно с Алегра, Александрия, Грейс, Ема, Роуз, Алис и Виктория.

Но след като синът им получи очарователното прозвище Арчи - което дори не беше дошло на ум на букмейкърите - само Даяна изглежда като потенциално сигурен залог (особено когато имате предвид последните интервюта на Хари с Опра и Дакс Шепърд, в които се говори колко ужасно е израстването в кралско семейство).

Букмейкърите залагат също така на имена, които потенциално съответстват на Арчи по тон. Може би нещо като Елеонора. Бела, Уила, Пипа или Мейзи също печелят много залагания. Джейн и Ан са наименования отново от семейството на Хари и са напълно възможен вариант, пишат медиите във Великобритания.

Изборът на името Арчи за първото дете говори за любовта към старомодните имена. Хари и Меган биха могли просто да се спрат на класическо име като Хелена, Теодора, Луиза и Жозефин - всички те идват със забавни опции за псевдоними. Или може да обмислят някои от онези по-разбъркани варианти, които изведнъж започнаха да се превръщат в свежи имена за бебешки имена - имена като Флоренция, Беатрис, Корделия, Клементина или Матилда (всички те са във възход в САЩ). И все пак засега най-голям шанс има името Даяна. Нека видим!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ