Напишете дума/думи за търсене

Мария замрази стволови клетки на бебето

Мария със сина си Александър

Певицата показа малката София

Добре съм, имах нормално раждане, казва звездата

"Добре съм, имах нормално раждане. Замразих стволови клетки на моята прекрасна София."
С тези думи поп певицата Мария се обърна към всичките си приятели и фенове в мрежата, след като в четвъртък стана майка на момиченце. Певицата е имала нормално раждане и още на другия ден е станала да гушне рожбата си. Първи, който издаде пола на детенцето на Мария, бе синът й, който преди седмица в тв предаване каза, че бебето ще е момиче. То носи името София. По-голямото детенце на певицата – Александър, неотдавна навърши три години. Негов баща е бившият футболист Георги Михайлов. Двамата с изпълнителката на "Нека вали" се разделиха скоро след раждането.
Допреди седмица певицата криеше кой е бащата на второто й дете, но той сам разкри самоличността си след щастливото събитие, след като приятелите му започнаха да го поздравяват в нета. Това е бизнесменът Александър Междуречки.
Самата певица в шоуто на Димитър Рачков сподели, че е намерила "най-възхитителния партньор" на света в лицето на новия си мъж и се чувства обичана като никога досега.

Певицата поздрави феновете от болницата
Певицата поздрави феновете от болницата

"Не крия щастието си. То трябва да се споделя. Чувствам се прекрасно. Срещнах най-чудесния мъж в живота си. Някого, за когото дори не съм мечтала. Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва това", каза Илиева.
Засега двамата все още не планират сватба, но изпълнителката на няколко пъти е споделяла, че мечтае да облече бяла рокля и да се почувства "като булка". Със сигурност двете й дечица ще са главните действащи лица на бъдещето събитие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ