Напишете дума/думи за търсене

Свекървата позлати бебето на Мария Илиева

Само няколко дни след раждането

Златна паричка и подаръци от сестрите на мъжа на певицата чакат София

Свекървата Таня Междуречка позлати бебето, което роди Мария Илиева на нейния син - Александър, научи "България Днес".
Жената е приготвила златна паричка, завързана с червен конец, която ще даде на внучката си София, каквато е българската традиция при раждане на дълго чакано момиченце. В момента певицата и дъщеричката й са си вече вкъщи, а за тях се грижат таткото, свекървата и майката на Мария - Ваня. Всички те се разбирали перфектно, а подаръци са приготвили и сестрите на таткото Александър - Надежда и Александра. Брат им е изтърсакът на семейството, както го наричат, тъй като е роден, когато баща им - Петър Междуречки, е на 51 години.  "Културно, красиво момче, идва с някакви много скъпи коли - електрическо БМВ и мерцедес, май се занимава с компютри", твърдят любопитни съседки на младежа. Според тях той бил много щастлив с певицата и искал да й предложи брак, но не преди бебето им малко да поотрасне.
  Александър е учил икономика, а в момента се занимава с бизнес и движи няколко фирми. Той е на 36 години и е със седем години по-малък от Мария Илиева.
Щастливият татко се разбира прекрасно с първото дете на певицата - тригодишния Александър, който е от връзката й с бившия футболист и настоящ бизнесмен Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели още преди да се беше появил синът им. Той бързо я замени с много по-младата Владислава, с която се също се радват на дете. Двамата с Мария с днешна дата са в перфектни отношения и Георги също се грижи за сина си.


Стожерът на многобройната фамилия е политикът Петър Междуречки. Той е бивш кмет на София и дълги години дипломат в Германия. За съжаление, преди три години той си отиде от този свят, а жена му Таня и днес не може да го забрави. В момента тя е ту при едната си дъщеря, ту при другата, а сега, с появата на внучката, със сигурност ще се включи в гледането на бебето.
Най-щастлив от появата на новороденото е баткото Александър, който вече бил дежурен до легълцето на бебето, гушкал го и не можел да му се нарадва.


Петър Междуречки пред "България Днес":

Живков пръв предрече края на соца!

Бившият Първи Тодор Живков пръв от цялото ЦК на БКП предрекъл края на социалистическия строй, много преди това да стане факт, сподели приживе пред вестника Петър Междуречки. "Тодор Живков беше интересна личност, имали сме много разговори с него, на всякакви теми", сподели ни Междуречки дни преди в Правец да се чества годишнината от раждането на бившия Първи. Дипломатът от кариерата смята, че Тато е бил много далновиден и пръв заподозрял краха на социализма. "Оня евреин с голямата брада (Карл Маркс) е казал, че печели онова общество, което е по-производително. Па тия са сто пъти по-производителни от нас! Момче, аз няма да го доживея. Ти си по-млад, ще го доживееш - тоя социализъм с тая икономическа система московски тип, която ни я наложиха, ще рухне в състезанието с този свят." Това казва Тодор Живков в края на първата си официална визита във ФРГ на посланика ни във ФРГ, 41-годишния тогава Петър Междуречки. Предсказанието му се оказва вярно с една-единствена грешка - Тато доживя да види с очите си краха на социализма в България.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ