Напишете дума/думи за търсене

Хилъри Дъф сподели снимки от домашното си раждане

"Чувствам се готова да споделя някои снимки от деня, в който се роди Мае Мае", написа Хилъри Дъф в профила си в инстаграм и качи кадри от домашното си раждане.

"За да се чувствам сигурна по време на раждането и за да премине всичко по план, имах нужда от правилните хора, които да ме подкрепят. Перфектното количество пространство, натиск, хумор, неподвижност и хора, които подкрепят моята сила. Моят мъж е най-спокойната "котва" в стаята, когато ми се иска да се катеря по стените, а малката ми Моли е необикновена дула, която седеше с мен, когато трябваше да бъда тиха. Наистина се радваше на факта, че седях на подложки за локви, тъй като водите ми бяха изтекли преди часове. Това е тежка работа ... всеки начин, по който жената ражда бебе, е. От забременяване, до секцио, раждане в болница или вкъщи, пътешествието, наречено "кърмене" и отговорното отглеждане на тези малки същества, за да бъдат добри граждани на света. Досадно, вълшебно, чудодейно приключение ... Така че, наздраве всемогъщи майки. Всеки ден местите планини", допълни тя.

Актрисата и певица има три деца. Две от които са от Матю Кома. Второто им общо дете се появи на 24 март и носи името Мае Джеймс Беър. Вижте снимките в нашата галерия.

СНИМКИ: инстаграм профил на Хилъри Дъф

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ