Напишете дума/думи за търсене

Йоанна Драгнева сънува пола на бебето и при двете бременности

Йоанна и Миро по време на първата и? бременност

Певицата и тв водещият Мирослав Димитров чакат второто си дете през февруари

Преди месец, на 2-ия рожден ден на дъщеря си Аннмари, тв семейството Йоанна Драгнева и Мирослав Димитров се похвалиха, че чакат второто си дете. Йоанна трябва да роди в средата на февруари и се надява бебето да е зодия Водолей.

Певицата и тв водеща и Миро всеки ден разказват на дъщеричката си, че в корема на мама има бебе, за да може отсега да свиква, че ще е кака. Надяват се, че така няма да проявява ревност, когато се появи новият член на семейството, и в бъдеще няма да има неразбирателства. Аннмари все още е малка и едва ли съвсем ясно осъзнава какво точно предстои. Но пък обича да играе с кукли бебета, храни ги, приспива ги, вози ги в колички, проявява се като много грижовна. “Готова е да бъде кака. Непрекъснато ми гали корема”, смее се Йоанна.

Аннмари е зодия Лъв и вече проявява наченки на доста силен характер. Много добре знае какво иска и какво прави. Не обича да ѝ се налагат чужди желания, защото винаги има собствен план. Въпреки че е съвсем малка, е изключително подредена и ако нещо не е на мястото си, веднага слага ред. Интересното е, че никой не я е учил, сама го прави. Разбира се, има моменти, в които вади всички играчки, но после заедно с мама прибират нещата под формата на игра.

Въпреки че е с малко дете и чака второ, Йоанна продължава да работи активно. Всъщност

почти не си е

давала почивка,

върнала се на работа малко след като родила Аннмари. Първо започнала с предаването по БНТ “Музика, музика”, в което е водеща. След това започнала да отделя време и за докторантурата, която прави по социална психология в Института за изследване на човека и населението към БАН. Планира да я приключи в края на януари, преди да роди второто си дете. С Калин Вельов имали общ проект, замислили и турне, което обаче пропаднало заради пандемията. Продължава да дублира детски филми, скоро ще излезе нова лента, за която е записвала. А наред с всичко това е главен експерт в столичната агенция за инвестиции. С колегите ѝ работят за развитието на София, за привличането на нови инвестиции и подобряването на бизнесклимата в града. Надява се скоро отново да започне да се занимава и с музикотерапия с деца.

Половинката ѝ Мирослав Димитров също е с доста натоварен график. От туристическото предаване, което водеше в БНТ, се премести в “България он еър”, където води сутрешния блок. Налага се да става през нощта - в 4 часа, а в 7, когато се появява в ефир, Йоанна пък застава с чаша кафе пред малкия екран, за да го гледа. До нея винаги се подрежда и Аннмари и много му се радва. Мъничето се ентусиазира истински, когато види и мама по БНТ. Наскоро по една от телевизиите пуснали анимационен филм, който Йоанна Драгнева озвучава и пее песни. Аннмари познала гласа ѝ и гледала с огромен интерес. В този момент Йоанна също запяла и малката красавица била много озадачена как мама пее едновременно по телевизията и до нея.

В грижите за хлапето, когато се налага, помагат родителите на певицата, които живеят наблизо. Но иначе още на 1 година Аннмари започнала да посещава ясла. Ден-два ѝ трябвали да свикне, нямала никакъв проблем с адаптацията. “Ходи с огромна радост, защото там е пълно с деца, а тя е много комуникативна и обожава да е в центъра на действието”, разказва майка ѝ.

Сутрин двете се забавляват, като имитират звуци на животни и пеят песни. Оформянето на различни фигурки с пластилин също ѝ е много интересно занимание. Малката госпожица обожава също и музикалните инструменти. Купили ѝ детско пиано, но тя предпочита да свири на истинското, като мама. “Странно е, че като чуе някаква песен, успява да уцели тоналността на клавишите. Като стане на 3-4 години, ще я запиша на уроци. Ако не ѝ хареса, ще сменим инструмента с друг. Не знам дали ще стане музикант, това ще бъде неин избор, аз обаче със сигурност ще ѝ дам основата”, казва Йоанна Драгнева.

За рождения си ден Аннмари получила и черна дъска, на която да рисува с тебешири. Повече обаче ѝ харесва да твори с тях по пода, вероятно свързвайки го с рисуването по асфалта навън. Засега не е открила, че стените също са чудесно платно. Но вероятно и това ще стане, тъй като майка ѝ като малка изрисувала целите стени у дома в червено, черно и синьо.

Като истинска госпожица Аннмари е доста суетна и проявява особен афинитет към шапки и обувки. Дори магазин с играчки не я впечатлява така, както когато влязат в такъв за дрехи и аксесоари. За да си спести излишни главоболия, Йоанна предпочита да взема дъщеря си със себе си и я оставя

сама да избира

новите си тоалети,

за да е сигурна, че ще ги носи. Защото иначе често се случва мъничето да не хареса избора на мама. Най-любими са ѝ моделите в червено, цикламено и жълто.

Когато се появи и бебето, със сигурност в дома им ще стане доста интересно, защото имат и две малки кучета. Едното е мъжко чихуахуа - Оскар. А второто е руски той териер - Джема. Преди да вземат женското, нямало проблем с разходките навън. Оскар през цялото време се возел в коша на количката. Сега обаче е невъзможно да се водят две кучета и вече тичащо нагоре-надолу хлапе. Вероятно ще стане още по-сложно, като се появи бебето, но със сигурност щастието ще е голямо. Пазят в тайна пола на второто си дете засега. Но Йоанна сънувала какво ще е още преди докторите да ѝ кажат. Така било и с първата бременност. “Явно интуицията ми е много силна, защото сънищата ми се оказаха верни”, казва тя.

Малката Аннмари прилича на татко си, а от майка си е взела трапчинките.

СНИМКИ: Г-ЖА ЧЕРЕША, АНДРЕЙ ВАСИЛЕВ И ЛИЧЕН АРХИВ
Малката Аннмари прилича на татко си, а от майка си е взела трапчинките. СНИМКИ: Г-ЖА ЧЕРЕША, АНДРЕЙ ВАСИЛЕВ И ЛИЧЕН АРХИВ
Двамата публикуваха тази снимка в социалните мрежи, с която съобщиха, че чакат второ бебе.
Двамата публикуваха тази снимка в социалните мрежи, с която съобщиха, че чакат второ бебе.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ