Напишете дума/думи за търсене

Ако сте майка на прекрасна дъщеря, трябва да видите това

В интернет и социалните мрежи често може да се натъкнете на идейни снимки на майки и дъщери с еднакви дрехи, прически и аксесоари. Същото решава да направи и американска блогърка, но с идеята да бъде с максимално малко средства. Вижте какво написа тя до всички майки на момиченца:

"От мига, в който срещнах мъжа си, мечтаех за дъщеричка. Постоянно разглеждах в интернет сладките снимки на майки с момиченца. Много често се хващах как си представям малки роклички, аксесоари за коса, обувчици, а някой ден и мини чанти. Беше наистина като една огромна мечта. И познайте какво - сбъдването на тази мечта бе като получаване на най-ценния медал. 

Така че, след като тя навърши 6 години, ние започнахме да се снимаме с дрехи в един тон, които струват разумни суми. Не очаквахме цялото внимание, което ще получаваме с всеки споделен кадър. Дъщеря ми бе толкова развълнувана от това. Сега просто искаме да сме вдъхновение за всички красиви майки с дъщерички.

Казват, че момиченцата приличат повече на татковците си, но дъщерите могат да бъдат модерни преди всичко с мама, нали така? Благодаря и на моя съпруг, който имаше търпението да заснеме всички тези кадри на две капризни малки жени."

СНИМКИ: Личен профил във фейсбук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ