Напишете дума/думи за търсене

Писмо до моето бебе по случай първия ни 8 март заедно

Скъпо мое бебе, това е първият ми истински Ден на майката.

Всъщност това е нашият първи 8-и март. Преди да се появиш на бял свят, избягвах всички лични поводи за празнуване. Не че не обичам рождените си дни. Просто не исках да бъда център на внимание.  Но този път не мога да се сдържа. Нямаше да имам в живота си този празник, ако не беше ти, което ме направи майка.

Преди да се родиш, прекарах девет дълги месеца, в които се чувствах самотна, защото те усещах, но не можех да те видя. От деня, в който дойде на този свят, в който се срещнахме за първи път, вече не бях само "аз". Станахме "ние". 

Да, и татко ти беше там. Но ти стоеше в моите ръце - едно зачервено и топло човече. Адреналинът ми беше толкова голям, когато те докоснах за първи път. Сърцето ми биеше толкова силно, когато те видях за първи път.

Господи, имам толкова много за разказване от момента, в който престанах да бъда "аз" и станахме "ние". Няма да се усетя обаче колко бързо ще мине времето и един ден няма да съм единствена в живота ти. Той ще се изпълни с приятели, суъченици, учители и хобита.

Знам, че не остава много време до този момент, затова искам да се насладя на днешния ден - първия ни Ден на майката заедно. Първият 8-и март, в който имам щастието да се наричам майка. Благодарение на теб, мое съвършено бебе.

С обич, мама

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ