Напишете дума/думи за търсене

„Милде“: най-доброто за твоя дом

Награда за най-добра тоалетна хартия получи обичаният от всички българи бранд „Милде" наскоро. Признанието носи печата на QUDAL, програма, която отличава продукти с най-високо качество в категория тоалетни хартии чрез провеждане на проучвания по международно признати методи.

За „Милде" съвършенството е първият и най-важен идеал. Качеството на техните продукти от години се отъждествява единствено с най-доброто, без компромис. Затова и всички ние знаем добре слоугъна на марката: „Милде. Меко казано, перфектна".

Може би не сте се замисляли, но изборът на тоалетна хартия с добро качество е важен не само за здравето и нашето приятно усещане, но също така оказва влияние върху околната среда. Наскоро марката „Милде" спечели престижната награда за продукт с най-добро абсолютно качество на българския пазар в категорията тоалетни хартии.

Брандът е лансиран в България през 2007 г. и едва ли има нужда от представяне, но все пак, наградата повелява да се представят предимствата на победителя.

„Милде" е трипластова тоалетна хартия, направена от 100% целулозa с най-високо качество и парфюмни аромати. Това е премиален продукт, тоест възможно най-високото качество, който може да се похвали с перфектната комбинация от съвършена мекота, впечатляваща плътност, отлична абсорбация и изтъчен аромат.

От компанията разкриват, че създават своите продукти с една основна цел – грижа за духа и тялото. Затова несравнимата мекота на „Милде" се превръща в лукса, с който може да се глезим всеки ден. „Милде" гарантира най-нежната грижа, с която бихме искали да дарим себе си и нашето семейство.

Брандът се гордее и с още една своя особеност – разбирането, че всички сме уникални, и факта, че компанията работи в посока да се уважават разликите на клиентите. Затова „Милде" предлага разнообразие от аромати, цветове и дизайни. Ето, уверете се сами:

Relax Purple

Приятен успокояващ аромат, съчетан със съвършена мекота – в лилавата опаковка „Милде" ви очаква истинска релаксираща терапия за сетивата.

Cool Blue

В синята опаковка „Милде" ще чуете шума на вълните, а нейният аромат ще ви припомни радостта от най-слънчевите дни. За да се потопите в усещането за мекота – като докосване на морска пяна.

Energy Green

Ако обичате да се наслаждавате на природата, зелените поляни и слънчевите лъчи, със сигурност ще се насладите и на зелената опаковка „Милде". Ухаеща на свежест като пролетно цвете.

Sensitive

Тази „Милде" е за най-чувствителните кожи и ще задоволи нуждите на всекиго. Деликатна бяла хартия, която е дерматологично тествана.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ