Напишете дума/думи за търсене

Животът на моето бебе: седмица 34

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Животът на моето бебе", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всяка една седмица до навършването му на 1 годинка.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето бебе чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Седмица 34:

Може би вече сте осъзнала, че не ви е нужен фитнес, когато си имате бебе у дома. Цялото това хващане на предмети, последвано от хвърлянето им на земята, е истинско упражнение за вас. Броили ли сте колко пъти за един ден ставате и клякате?

Причината вашето дете да иска да хвърля всичко на пода е, че обича шума, който издават предметите, когато паднат. Колкото и странно да ви звучи, вашето бебе наистина искрено се забавлява на ситуацията, докато на вас никак не ви е смешно.

За да предотвратите цялото упражнение, можете да го слагате в кошарка за игра с мрежи отстрани, през които то няма да може да хвърля играчките си. Така ще се чувствате и много по-спокойна да го оставите за съвсем малко без надзор, ако трябва да свършите някаква домакинска задача.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ