Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 15

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която ще се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 15:

Започнахте ли вече да се чудите кога ще дойде времето, в което детето ви ще спи по веднъж на ден? Е, трябва да знаете, че съвсем скоро ви предстои точно това. Ще забележите как плавно двете лягания през деня ще преминат към едно - следобедно. И това е напълно нормално.

Това означава, че обедното хранене ще се измести малко напред, за да може да бъде последвано от игри и след това сън, който да започва не по-късно от 14,00 часа следобед. Трябва да знаете, че колкото по-късно давате обяда, толкова повече време ще ви нужно да настроите детето във фаза за сън. Дайте му достатъчно време, в което да се умори след хапването и да се унесе.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ