Напишете дума/думи за търсене

Никол Станкулова и Гери Малкоданска в отпуск, преди да родят

Никол Станкулова (вляво) и Гергана Малкоданска са вече в отпуск.
СНИМКА: НОВА ТВ/ КРАСЕНА АНГЕЛОВА

Никол Станкулова и Гери Малкоданска - двете красиви лица на Нова тв, които от години представят прогнозата за времето, са в отпуск. И двете са бременни и очакват вторите си деца.

Това, че двете слизат едновременно от екрана, не се случва за първи път. Те станаха майки през няколко месеца преди три години. Гери роди сина си Лео на 31 юли 2018 г., а Никол даде живот на дъщеричката си Теа в началото на ноември същата година. Сега в екипа на прогнозата за времето на телевизията влиза ново лице - 22-годишната Стефани Рубен Обадяру. Екзотичното ѝ име идва от смесения ѝ произход, защото майка ѝ е българка, а баща ѝ - нигериец.

Стефани Рубен Обадяру ще представя времето от днес по Нова тв.
Стефани Рубен Обадяру ще представя времето от днес по Нова тв.

Тя работи като модел от пет години и така сбъдва детската си мечта. Израснала е в столичния квартал “Люлин”, завършила е испанската гимназия, а сега следва неформално образование в Софийския университет.

“Специалността, която изучавам, се занимава с педагогика, но се фокусира върху по-алтернативни методи на обучение. Защото децата научават нещата по-лесно чрез игри. Искам да имам школа за деца, да преподавам езици, например английски и испански, дори френски”, разказа Стефани пред Нова тв.

Зрителите ще я гледат от понеделник, 18 октомври, на малкия екран.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ