Напишете дума/думи за търсене

Подаръци за децата, които носят още подаръци

Всички знаем, че Коледата е най-специална за малчуганите – за тях тя е магия, а Дядо Коледа е истински, живее на Северния полюс и успява за една вечер да обиколи цялата земя и да раздаде подаръци. Най-големият подарък за всеки родител пък е радостното очакване на децата, писането на писма с желания и разопаковането на кутиите под елхата, придружено с щастливи възгласи.

Тъкмо за тези безценни моменти eMAG организира специална Коледна томбола, придружена от оферти с отстъпка от 10 до 30% на детски стоки и играчки. До 22 декември всеки желаещ има шанса да спечели ваучер за пазаруване от платформата за електронна търговия на стойност 50 лв., като купи продукти от категорията „Играчки и детски артикули“, предлагани от еMAG. Тегленето на наградите ще стане на случаен принцип до 10 януари 2022 г., а късметлиите с награда ваучер на стойност 50 лв. ще могат да го използват за продукти, предлагани от еMAG, в същата категория – „Играчки и детски артикули“. Питайте всяко дете – играчките никога не са достатъчно!

А докато участваме в томболата за 100 ваучера по 50 лв., можем да се възползваме и от коледни оферти с отстъпка до 30% на детски стоки – конструктори, пъзели или играчки Playmobil и Hot Wheels, под елхата винаги има място за още няколко подаръка. А защо не ново колело, маратонки или яке? Достатъчно е само да разгледаме предложенията и да добавим код Children. В офертите, включени в промоционалната кампания, има и мебели за детската стая, столчета за хранене и за автомобил, повдигащи седалки и дори бебешки колички.

Е, вече знаете къде тази Коледа е работилницата на елфите. Купувайки детски подаръци от eMAG, имаме шанса да спечелим още подаръци – и да се потопим в сезонния дух. Пазаруването от платформата идва и с всички вече добре познати предимства на електронната търговия: удобно и лесно поръчване, където и да се намираме и по всяко време, различни опции за плащане, включително и разсрочено, възможности за сигурна и бърза доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG.

Пълни условията на кампанията „Пазарувай за детето и участвай в томбола“ можете да видите тук.