Напишете дума/думи за търсене

Писмо до моето малко момче

Мое сладко момче,

ти си истинска благословия в живота ми и обожавам да те наблюдавам как порастваш.

Тепърва започваш да изразяваш невероятната си същност и съм толкова горда да бъда майка на малкия мъж, в който се превръщаш. Ти си по-перфектен, отколкото съм мечтала в мига, в който разбрах, че ще имаме момченце. Още преди да забременея, предусещах, че ще бъда мъжка майка. Дори бях измислила името ти.

Знам, че няма как да те предпазя от всичко, а и не би трябвало. Най-доброто, което мога да направя, е да те насочвам по възможно най-добрия начин, на който съм способна. Докато порастваш, има някои неща, които бих искала да запомниш.

Подклаждай добрината като огън. Твоят баща е олицетворението на думата “добрина”. Навсякъде, където отидем, той разпръсква добрина и смях. Ти имаш същото добро сърчице. Запази го такова и се придържай към него, когато ти е трудно в живота. Всеки човек заслужава добрина, сине. Дори и тези, които не са добри. Запомни, че те са такива именно защото им липсва светлина.

Бъди смел. Ще има времена в живота ти, когато ще ти се иска да избягаш и да се скриеш, заравяйки лице в пясъка. Знам, че ще бъде така, защото съм била на това място много пъти. В тези моменти искам да запомниш, че трябва да си смел и да покажеш кураж. Бог винаги ще ти дава сила да се справяш с битките, пред които се изправяш. Само вярвай в себе си.

СНИМКИ: Pexels
СНИМКИ: Pexels

Обичай така, както баща ти обича мен. Твоят татко ме обича по-дълбоко, отколкото можеш да си представиш. Той винаги поставя моите нужди пред своите и приоритизира моето щастие пред своето. Това е начинът, по който трябва да се отнася един истински мъж към жената в своя живот. Това е и начинът, по който искам да се държиш към своето момиче някой ден. Обичай я с цялата си същност. Обичай я с цялото си сърце и й го показвай всеки ден. И бъди сигурен, че тя ще вижда в теб съкровището в живота си.

Поставяй семейството си винаги на първо място. Винаги, по всеки начин. Нека мисълта за близките ти бъде в сърцето ти, докато взимаш каквото и да било решение в деня си. Нека всичко, което правиш, бъде за най-доброто на твоето семейство, защото в края на деня то винаги ще бъде всичко, което имаш.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ