Напишете дума/думи за търсене

Мило бебе, благодаря ти, че избра мен за своя майка

Скъпо бебе, нямах търпение да те видя. Разбирах добре, че целият ми живот ще придобие смисъл именно в този миг, в който ще стана твоя майка.

Спомням си за момента, в който с татко ти решихме, че сме готови да се появиш в живота ни. Момента, в който поискахме да ни се случиш.

Сега, обръщайки се назад, знам, че сякаш бе предопределено точно ти да си моето бебе, а аз - твоята майка. Иска ми се да вярвам, че си избрало нас, че си избрало мен. Дали наистина е така?

Човекът, който съм днес, дължа на теб. Да, косата ми твърде често не изглежда перфектна, колкото преди, и кръговете под очите ми са сякаш нещо обичайно, но знаеш ли - имам нещо по-важно. Имам сърце, пълно с майчина любов.

Скъпо бебе, имам нужда да знаеш колко безпределна е обичта ми към теб. Когато се роди и сложиха малкото ти телце върху мен, не можех дори да опиша с думи чувствата, които нахлуха в мен. Как бе възможно да обичаш някого толкова много?

СНИМКИ: parents.com
СНИМКИ: parents.com

Имам нужда да знаеш, че те обичам още преди да те срещна. Обичам те от момента, в който можех да те виждам само на ехографа в лекарския кабинет. Мъничките ти ритничета в корема ми бяха смисълът на целия ми ден. А сега не мога да повярвам, че целувам тези очарователни крачета.

Когато те почувствах за първи път върху гърдите си, сърцето ми започна да препуска лудо. Когато плачеше и не знаех как да те успокоя, всичко в мен се разбиваше на милиони парченца.

Понякога си мисля колко ли малко време ни дели от момента, в който ще правиш първите си крачки и ще преминеш за първи път прага на класната стая. Иска ми се завинаги да останеш моето малко бебе, но знам, че е невъзможно.

Обичам те днес, ще те обичам утре, ще те обичам завинаги. Благодаря ти, че избра точно мен за своя майка!

С обич,

мама

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ