Напишете дума/думи за търсене

Певицата Камелия стана майка на Великден

СНИМКА: Facebook/ Kamelia

Певицата Камелия стана майка. Новината съобщи самата тя в профилите си в социалните мрежи, където качи снимка с бебето и честити Великден на почитателите си.

"Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко", написа популярната певица под снимката. 

52-годишната изпълнителка на "Залеза и зората" не веднъж е споделяла, че заедно с мъжа до нея, Цветин, искат да станат родители. 

Двамата са заедно от 25 години, а скоро официално оповестиха, че имат брак, за който повечето й фенове не знаеха. 

През годините Камелия е споделяла, че трите й бременности, са завършвали със спонтанни аборти. 

"Искам да имам деца и повярвай ми, съм направила всичко възможно да имам деца. Чисто емоционално и хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че мога да изглеждам така и да съм с всичкия си", разказа певицата в интервю за Мон Дьо по случай 50-годишния й юбилей.

Загубил си три бременности, надеждите ти рухват, в началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, в последствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят. В тази ми посока аз направих всичко, и ако наистина трябва в този живот да имам деца, ще имам.", казва Камелия през 2021 г. 

Тогава тя разказа, че случилото и се, се преживява трудно, с болка, с обвинения, с озлобление към околните.

"Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, бях бременна с близнаци. И си казах - за да се случи това нещо или съм готова да го преживея, или това е моят белег, за да мога да продължа напред.", казва Камелия преди две години. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ