Напишете дума/думи за търсене

Тя е само на 26, а вече има 22 деца

Рускинята Кристина Озтюрк е на 26 години, а вече има цели 22 деца.Самата тя признава пред “Bright Side“, че толкова ѝ харесва да е заобиколена от деца, че не изключва възможността за още.

Тя е е само на 17 години, когато ражда първата си рожба – Виктория. Бащата на детето ги напуска и тя остава самотна майка.

Скоро след това среща сегашния си съпруг – турския бизнесмен Галип Озтюрк. Между двамата прехвърчат любовни искри и не след дълго той предлага на любимата си да се омъжи за него. Двамата споделят една и съща голяма мечта – да имат много деца.

Кристина е на 23, когато в общия им дом вече тичат 11 деца. Само две години по-късно броят на наследниците им нараства цели два пъти. Повечето малчугани са почти на една и съща възраст, тъй като се появяват на бял свят по едно и също време.

За да сбъднат бързо мечтата си, съпрузите се обръщат към услугите на сурогатното майчинство. Макар и да не е родила всичките мъници, Кристина е тяхна биологична майка и ги обича с цялото си сърце.

Вероятно ще попитате как е възможно да се гледат толкова много деца наведнъж? Отговорът всъщност е доста елементарен – с много пари всичко е възможно.

57-годишният татко на мъниците е милионер, който отделя необходимите средства за грижите, възпитанието и пълноценното развитие на децата си. За помощ в отглеждането на децата си родителите разчитат на помощта на бавачки и домашни помощници. Пред изданието многодетната майка разказва, че с мъжа си са разпределили времето си така, че да могат и двамата да прекарват достатъчно часове с малчуганите.

Родителите намират и време, в което всички заедно да се събират и да се радват на голямата си компания едни на други. Ходят на разходки, играят на настолни игри и какво ли още не. Където и да отиват с децата си обаче, те винаги са придружени от неотменните домашни помощници.

Голямото семейство се радва на изключителен интерес от страна на потребителите в социалните мрежи. 

Снимки: Инстаграм профил на Кристина Озтюрк
Снимки: Инстаграм профил на Кристина Озтюрк

  • Ключови думи: