Напишете дума/думи за търсене

Възпитателка влачи и удря дете в градина в Благоевград

Скандален видеоклип засне благоевградчанин, на който се вижда как възпитателка бие, раздрусва и влачи малко дете в детска градина .


Мъжът е Марио Борисов и той е станал случайно свидетел как в двора на детска градина №6 „Щастливо детство“ в Благоевград възпитателка влачи момченце, раздрусва го, удря му шамари на пейка пред оградата на заведението, а след това удря три-четири пъти по лицето. Причината е, че детето е искало да отиде при сестра си, която е в горна група.

Марио Борисов е подал сигнал и в полицията. Настоява за спешно разследване и отстраняване на извършителката от градината на улица "Свобода" в Благоевград. Тази сутрин гневни родители са отказали да оставят децата си в градината. Те също настояват за спешна намеса в защита на малките възпитаници.

Директорката е била в отпуска, но след случилото се е върнала на работя и веднага е освободила служителката. Според нея е недопустимо подобно поведение. В градината тече съвещание, ще бъде насрочена и спешна родителска среща още днес.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ