Напишете дума/думи за търсене

Мегън Баркър и Гъс Уайът Колман Кадър: youtube

Медицински проблем възпрепятства Мади Колман от износване на собственото си дете, а сурогатна майка се оказва твърде скъпа за възможностите на семейството. Тогава се намесва майката на Мади, която ражда собствения си внук, предадоха "Си Би Ес Нюз".

Мади е диагностицирана със синдром на Майер-Рокитански-Кустер-Хаузер (МРКХ)- заболяване, което се среща при жените и засяга репродуктивната система. Яйчниците й са били изложени на риск от тумори и тя не може да износи здраво бебе. Съпругът й Тайлър веднага се е съгласил с плана. 

"Не мисля, че можех да се оженя за някои по-добър. Още от началото на връзката ни, той знаеше, че аз не мога да имам деца и когато му предложих това, той се съгласи веднага", споделя Мади. "Беше нереално. Знаех, че е бременна, но всичко стана истинско когато го видях и имах възможността да го подържа", допълва тя за преживяването. 

"Това беше най-хубавото нещо, което съм правила в живота си, защото получих нещо истинско през тези 9 месеца, а Мади и Тайлър имаха възможността да го преживеят с мен. А след като Гъс се роди, да ги видя като мама и татко беше страхотно", сподели Мегън Баркър, майката на Мади. 

Иванина Цонева

Тайлър и Мади Колмън с малкия Гъс Кадър: youtube
Тайлър и Мади Колмън с малкия Гъс Кадър: youtube

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ