Напишете дума/думи за търсене

Този баща искаше да научи синовете си как да се държат с дама. Затова направи неочакван жест към своята бивша жена

Когато става дума за приятелство с бившата ви половинка, мненията винаги са на двата полюса. Особено, ако сте били женени. Тогава някак естествено всичко става по-сложно. Не така обаче е в семейството на Били Флин - баща блогър, който е готов на всичко в името на това да научи двамата си синове да уважават жените. Точно затова взима нестандартно решение. Ето какво написа в своя личен профил във Фейсбук.

"Днес е рожденият ден на моята бивша съпруга. Затова станах рано и й купих цветя и картичка. Отидох у тях и заедно с двамата ни синове й направихме закуска, за да я изненадаме. Всъщност доста хора ме попитаха защо го правя, след като вече не ми е жена. Тези въпроси ме смутиха доста. Но сега ще ви отговоря.

Отглеждам двама малки мъже. Мисля, че начина, по който се държа с майка им, ще оформи възгледите им за това как трябва да се държат те с жените един ден. Да, мисля го дори в моя случай - на разведен мъж. Когато става въпрос за доброто възпитание на моите момчета, аз съм готов да надскоча това, за да не лош, а добър пример.

Отглеждайте добри мъже. Отглеждайте силни жени. Моля ви. В момента светът има нужда от тях повече, отколкото от когато и да било.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ