Напишете дума/думи за търсене

През първите 3 месеца от бременността имах непреодолим глад за кисело

Изпратете ни своето меню през бременността, придружено с ваша снимка и име не по-късно от 25 август, 2017 г. - какво хапвахте, как поддържахте килограми, какви грешки допуснахте и какъв съвет бихте дали. Най-добрите 5 разказа ще бъдат публикувани на сайта www.mama24.bg. Писмата си изпращайте като лично съобщение на фейсбук страницата ни. https://www.facebook.com/mama24.bg/ Или добавяйте като коментар под тази публикация.

Здравейте! Родих преди по-малко от 3 месеца моята прекрасна дъщеря. Ако трябва да съм честна, ми беше трудно да спазвам какъвто и да било режим, защото изпитвах непреодолим глад за сладко през цялото време. Качих 10кг на ръст 1,73.

През първите три месеца имах периоди, в които ядях в огромни количества руска салата и кисели краставички. Междувременно се стараех да не прекалявам със сладкото, за да не натрупвам повече килограми, отколкото е нормално. Следях калориите, които приемам и гледах да не надвишават с 300 повече от обикновено.

Менюто ми беше по килограм плодове, малко месце или риба и много айрян всеки ден. В междинните хранения вклювах сурови ядки или сирене и кашкавал по резенче. С раждането свалих 6 килограма, а когато се прибрахме с бебока още 2. Все още се боря с последните 2-3 килограма, но това май е вечната битка, която ние - жените, водим. Нали така?

Катерина Христова, гр. Севлиево

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ