Напишете дума/думи за търсене

Скъпа мамо, пиша ти от коремчето ти

Скъпа мамо,

знам, че все още не сме се запознали официално, но толкова искам да ти кажа "здравей" от твоето коремче. Не знам как точно съм се озовало тук, но съм щастливо от този факт. Малко е тъмно, но в същото време е топличко и уютно. Честно казано няма кой знае какво за правене, но звукът от твоя глас ме забавлява и развлича през деня и ми помага да не ми е скучно. Всеки изминал ден научавам по нещо ново за теб. Знам кога ставаш, как наричаш моя тати, както и коя е най-добрата ти приятелка.

Всеки път, в който започнеш да говориш, се чувствам защитено, защото се успокоявам, че си добре. Най-много от всичко обичам смеха ти. Нямам идея кое е нещото, което те кара да се смееш, но искам да се случва по-често.

Вече мога да разпознавам всяко твое настроение по тона, с който разговаряш. Усещам кога си уплашена, уморена или пък весела. И ми се иска да си винаги щастлива. В момента не мога да направя много, за да помогна за това, защото съм все още вътре в коремчето ти. Но ти обещавам, че когато най-после се видим, всеки ден ще ти давам поне по един повод за усмивка. Защото знам, че си много красива, когато си щастлива. Дори още да не знам как изглеждаш. Надявам се да те видя скоро, мамо, за да сме смеем заедно и да се гушкаме много!

С обич,

човечето от твоето коремче

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ