Напишете дума/думи за търсене

Това бебе има толкова много коса, че му правят прическа със сешоар всеки ден

11-месечната Мили-Мишел се ражда 5 седмици по-рано от предвиденото. Всеки очаква, че тя няма да има абсолютно никаква коса, защото е недоносена. Бебето обаче смайва всички с вида си.

"Когато я извадиха от корема ми по време на цезаровото сечение, лекарите просто ахнаха и настана суматоха. Казаха, че никога не са виждали бебе с толкова много коса, а какво остава за недоносено", разказва в социалните мрежи майката Мег О'Халоран, която е англичанка. "Хората не могат да повярват. Питат ме дали не е перука", допълва тя.

Гена за гъста и дълга коса момиченцето наследява от своята майка. Или поне така смята Мег О'Халоран. Буйната прическа налага и някои по-нестандартни методи за поддръжка. Като например оформяне със сешоар всеки ден. Да, колкото и да не ви се вярва, това е самата истина. Родителите на Мили-Мишел не искат да подстригват косата й, защото я приемат за дар от бог и вярват, че й носи късмет. Ето защо са измислили вариант да я стилизират със сешоар всеки ден. Вижте резултата на снимките на малкото момиченце в нашата галерия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ