Напишете дума/думи за търсене

Животът на моето бебе: седмица 43

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Животът на моето бебе", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всяка една седмица до навършването му на 1 годинка.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето бебе чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Седмица 43:

Първият рожден ден на бебето е все по-близо. С това забелязвате и как то става все по-независимо с всеки изминал ден. Докато се усетите, вече е допълзяло до съседната стая и върши нова "пакост". В същото време вие наистина мислите, че няма нужда да посещавате фитнеса. И как иначе, след като тичането по цял ден след детето може да се равни на няколко тренировки!

Бебето ви вече може да се храни самичко. Е, вярно, че това води след себе си малко цапане и изпускане на приборите, но все пак му дайте възможност да се опита. Ще забележите как вашето доскоро малко човече умее да хващата с пръстчета купичката. Колко бързо лети времето, нали?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ