Напишете дума/думи за търсене

Детето зодия риби: малък мечтател

Знакът, под който сме родени, оказва влияние над характера още от ранно детство. Вижте кои са най-характерните черти на малчуганите според тяхната зодия.

Детето от зодия риби:

То има невероятно богато въображение, което го кара да рисува нови и нови чудни светове в ума си. Освен това е и наистина доста креативно. Не се изненадвайте, ако видите своето малко съкровище да се взира дълго и съсредоточено в една точка в небето. Дори нямате представа колко идеи му идват в този момент.

За тези деца всичко в заобикалящата ги среда служи за вдъхновение. Те с удоволствие творят предмети и играчки от уж ненужни отпадъци и наистина им се получава доста добре.

Детето риби е много чувствително и до късна възраст ще иска да се гушка във вас и да го целувате колкото се може по-често. И за миг не си представяйте да не му демонстрирате обичта си. В знак, че оценява това, детето риби ще слуша и със сигурност няма да ви причинява главоболия. Малчуганите от тази зодия са една идея по-спокойни и имат голям респект от родителите си. През повечето време са тихи и не създават шумотевица.

Не се изненадвайте също така, ако вашето дете доведе вкъщи свое приятелче в нужда. Водния знак дава на вашето съкровище една много състрадателна натура, която винаги ще се опитва да бъде в помощ на околните.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ