Напишете дума/думи за търсене

Мамо, така изглеждаш в моите очи

Мамо, сигурно често се питаш наум какво ли щях да ти кажа, ако можех да говоря. Щях ли да ти кажа, че си добра майка? Щях ли да те поощря, че правиш всичко правилно в моментите, когато си уморена?

Мамо, ако можех да говоря, щях да ти кажа, че съм от съвсем скоро на този свят, но вече знам какво означава някой да те обича повече от себе си. Така, както ти мен.

Мамо, ако можех да говоря, щях да ти кажа колко красива беше първият път, в който те видях.

Мамо, ако можех да говоря, щеше да знаеш колко обичано се чувствам, когато ме притиснеш към себе си.

Мамо, ако можех да говоря, щях да ти кажа, че си най-добрата на света.

Мамо, ако можех да говоря, щеше да знаеш, че нямам търпение да се събудя сутрин, защото знам, че първото, което ще видя, е добрината на лицето ти.

Мамо, ако можех да говоря, щях да ти кажа, че те избрах за свой родител още преди в съзнанието ти да се зароди мечтата за мен. Чаках с нетърпение момента, в който в ума ти ще се появи желанието да си имаш бебе, за да мога най-после да те гушна. Избрах теб, защото в очите ми беше като една фея - мила, добра и красива. И те обичам още от корема ти.

Мамо, само да можех да говоря, щях да ти кажа да не се самообвиняваш и да се стремиш да си по-добра постоянно. Ти си просто майка. А не супер герой. А аз съм просто бебе. Твоето бебе. И те обичам такава, каквато си, мамо. Обичай ме и ти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ