Напишете дума/думи за търсене

До бебето, за което мечтая. Моля те, сбъдни ми се

Здравей, малко мое бебе. Здравей, моя мечта. Пиша ти това писмо, макар че все още не си факт. Нито съм бременна, нито съм майка. Но толкова много копнея за този момент. И съм сигурна, че ти ще чуеш думите ми, където и да си в момента.

Знаеш ли, че всеки ден си представям момента, в който ще разбера, че съм бременна с теб. Мечтая си и как ще кажа за това на твоя бъдещ татко. Аз и той те чакаме с нетърпение.

Знаеш ли, че има дни, в които се отчайвам. Виждам всички двойки с бебета около мен и понякога се питам "Защо не идваш? Не заслужавам ли вече да видя малкото ти личице?" Натъжавам се за кратко, но надеждата за теб бързо връща усмивката ми и събирам сила в себе си.

Знаеш ли, че мисълта за теб е първата, която нахлува в главата ми сутрин и последната вечер. Нямам търпение да ми се случиш.

Знаеш ли, че винаги, когато мина покрай магазин за бебешки дрешки, сърцето ми се пълни с надежда. Иска ми се вече да мога да ти купя онези мънички чорапки и да усетя мириса и мекотата на твоята кожа.

Знаеш ли, че всеки месец си купувам тест за бременност, за да проверя дали вече нямам новини от теб и дали не си се настанило най-после в коремчето ми. Когато видя отрицателен резултат, се затварям в банята и тайно плача. Задавам си въпроса "защо". Но това е за кратко, защото знам, че трябва да имам вяра и надежда, за да ми се сбъднеш.

Знаеш ли колко много обичам мечтата за теб, мисълта за теб и самото ми желание да те имам. Обичам и молитвите, които отправям за теб.

Знаеш ли, че тук - на Земята, те чакат чудесни родители - аз и твоят татко. Приготвили сме цялата любов на света за теб. Затова бебче, моля те, не се бави повече. Моля те, сбъдни ни се скоро.

С обич,

твоята бъдеща майка

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ