Напишете дума/думи за търсене

8 интригуващи факти за бебетата, родени през октомври

Сигурно няма да бъдете изненадани от факта, че характера на детето зависи особено много от зодиакалния знак, под който попада. Това пък от своя страна е неизменно свързано с месеца на раждане. Ето защо ви представяме 8 интересни факти за бебетата, родени през октомври - най-красивия есенен месец.

1. В по-голямата си част децата, родени през октомври, имат силно влечение към спорта и стават атлетични възрастни.

2. Октомври е месецът, в който са се случили най-много първи неща в световната история на технологиите и иновациите. Това е месецът на откритията. Ето защо вашето бебе получава ореол на първенец още с появата си на света.

3. Хората, родени през октомври, имат романтична натура.

4. Повечето американски президенти, са родени през октомври. Дали пък не отглеждате бъдещ държавен глава?

5. Хората, родени през този месец, са бизнес ориентирани в по-голямата си част. Твърде възможно е да отглеждате бъдещ предприемач.

6. Мат Деймън, Джулия Робъртс и Райън Рейнолдс - това са само част от много прочутите личности, родени през октомври. Изненадващо, но факт! Най-голям процент от супер звездите по света са родени именно през този есенен месец.

7. Най-подходящите скъпоценни камъни за хората, родени през октомври, са опалът и турмалинът.

8. Октомврийците са дълголетници. Най-голям процент от хората по света, доживяли 100-годишна възраст, са родени през десетия месец от годината.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ