Напишете дума/думи за търсене

Писмото на едно бебе до Дядо Коледа

Скъпи Дядо Коледа, може би вече си забелязал, че името ми е ново попълнение в твоя списък за подаръци тази година.

Мили Дядо Коледа, аз съм още едно малко бебе и може би от мен се очаква да искам играчки и забавления. Но, ако можех да пиша, аз нямаше да те помоля за тези неща.

Мили Дядо Коледа, аз съм още едно малко бебе и всичко, за което мечтая, е да продължавам да имам любов и топлина от моите родители.

Мили Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да си пожелая мама и татко винаги да са до мен, винаги да са щастливи и винаги да са заедно.

Мили Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да си пожелая винаги да имам същия късмет, който ме сполетя, за да попадна в това семейство.

Мили Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да те помоля да подариш на мама малко повече спокойствие, сън и почивка. Дали е възможно?

Мили Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да те помоля да направиш така, че моят тати да има повече свободно време от работа.

Мили Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да поискам от теб да премахнеш всички тревоги на мама, свързани с мен. Защото тя е перфектна.

Мили Дядо Коледа, де да можех да пиша, за да те помоля да предадеш от мое име на родителите ми колко много ги обичам и им благодаря за грижите.

Мили Дядо Коледа, ако можех да ти кажa нещо, щях да те помоля да дадеш на всяко семейство по света едно малко чудо като мен. 

С обич,

едно малко човече

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ