Напишете дума/думи за търсене

Оригинални идеи за Baby Shower парти през пролетта

Търсите оригинален и в същото време достъпен вариант за своето парти? Това е хубавото на пролетта - дава ни много повече възможности, когато става въпрос за организиране на събития. 

По начало американската традиция повелява празненството задължително да се организира там, където живее бременната. Прави се по този начин, за да не се причинява дискомфрот и натоварване на бъдещата родилка. Всъщност американците са го измислили много добре.

Какво ви е нужно? Нищо друго освен пространството на балкона в дома ви. Живеете ли в къща - още по-добре, защото можете да използвате двора и зеленината, с която той е покрит през пролетните месеци. Нека обаче поговорим за организирането на парти на балкона, защото това е по сложният вариант. Не се притеснявайте, ако терасата ви е малка или твърде постна откъм цветя Всичко е поправимо, когато я комбинирате с мястото в помещението, което води към нея.

За декорация биха ви свършили работа изкуствени цветя и трева, хартиени фенери, както и корнизи за прозорци с дълги и висящи цветни елементи и ленти. Ако оградата на терасата ви е на решетки, завържете за всяка от тях големи панделки и парти надпис, за да се вижда от гостите още при идването отвън. Предимство е празничната маса да бъде разположена на самия балкон. Ако обаче нямате достатъчно място за това, ползвайте кухненската или тази, която се намира най-близо. Следете декорацията да бъде еднаква навсякъде. Добра идея е да сложите табелки със стрелки, които да водят към терасата и обратно, за да е по-атрактивно.

Какво по хубаво от топъл пролетен дъжд? А ако ви кажем, че можете да използвате именно това за тема на своето парти за бременността? Нужни са ви само хартия, твърд картон, хартиени фенери, ножица и корда. С тези материали лесно ще изрежете фигури под формата на дъждовни капки и облачета, които да окачите над празничната маса. Хартиените фенери използвайте за декор, с който да закриете кордите, които сте прихванали към тавана и да създадете повече обем. Купете картонени листи, които да са в синята и бялата гама. Добра идея е да залепите върху клечки за зъби малки фигурки под формата на облак. Изрежете ги от картон. Забодете ги на малки мъфинчета, които можете да приготвите и сами за не повече от 30 минути. Така бързо, лесно и евтино ще си имате сладкиши облачета.

А ето и втора идея, наситена с жълто и много настроение. В интернет ще откриете безброй изображения на пчелички, които са с отлично качество. Принтирайте ги, изрежете и окачете на корда за тавана или лампите. И готово! За нула време си имате небе, пълно с малки и жужащи насекоми. Прибавете мъфини и дребни бонбони със забодени върху тях фигурки на пчелички. Ако имате форма за кекс или сладки под формата на цвете - още по-добре.

Изберете жълта покривка и завържете по една черна и обемна панделка за всеки стол. Така ще се впишете идеално в цветовете на темата. Можете да ги използвате и за приборите и дори за сламките. Сдобийте се с малки стъклени канички за нектар или използвайте стари бутилки. С бои ги боядисайте в жълто. В търговската мрежа пък можете да намерите сламки с хартиена облицовка в желан цвят. За ваза използвайте стар буркан. Премахнете капачката и боядисайте в жълто и черно. По-сръчните могат да залепят и крила.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ