Напишете дума/думи за търсене

Думите, които искам да кажа на моето бебе

Здравей, мое малко човече. Здравей, мой мъничък свят! 

Има толкова много неща, които искам да ти кажа. Питам се - дали ме разбираш? Гледаш ме с малките си очи, не можеш все още да говориш, но сякаш знаеш какво казвам.

Спомням си момента, когато за първи път си помислих за теб. Все още дори не беше в корема ми. Бе една огромна мечта. Само да знаеш колко силно те исках!

Времето минаваше и се надявах по-скоро да дойде момента, в който ще стана твоя майка. Представях си как ще ти избирам дрешки, измислях ти имена и кроях в ума си проекти как ще изглежда стаята ти.

И един ден ти дойде! Видях те в теста за бременност, на който се появиха две черти. Подсказа ми, че вече растеш вътре в мен. Знаеш ли, миличкото ми? Още в онзи момент те заобичах.

Нямах търпение да отида на преглед, за да те видя. А след това и да чуя сърчицето ти. Това бе най-красивият звук и начало на нашата красива приказка.

Толкова силно копнеех вече да те видя и да те притисна до себе си. Да видя как отваряш очички.

Дочаках го и най-накрая се появи. Когато те дадоха в ръцете ми, тялото ти беше толкова миниатюрно.

Не можех да повярвам, че съм способна да сътворя нещо толкова красиво. Гушнах те и при допира с теб усетих най-уютната топлина. Обичам те повече от всичко на света.

Всичко, което правя за теб, правя от любов. Ти си моето бебе, моят живот, моите утрешни мечти. Ще те обичам винаги. И няма нищо на света, което да промени това.

С обич,

мама

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ