Напишете дума/думи за търсене

Мило бебе, написах това писмо за теб...с цялото си сърце

Мило бебе, бих искала да ти кажа толкова неща. Зная, че сега си още твърде малко, за да ги разбереш, но един ден ще можеш да ги прочетеш. Това писмо е за теб. Това писмо е от цялото ми сърце.

Мило бебе, мечтаех за теб много преди да разбера, че съм бременна. Тайничко копнеех за момента, в който ще стана майка. Твоята майка.

Мило бебе, сякаш имах топка в корема всеки път, когато се чудих дали тестът ще е положителен. Исках повече от всичко да ми се случиш.

Мило бебе, изпитах неизмеримо щастие, когато разбрах, че си в корема ми. А когато за първи път чух сърчицето ти - моето се изпълни със смисъл.

Мило бебе, знаеш ли, че през деветте месеца, в които беше вътре в мен, изпитвах най-голямото вълнение. Нямах търпение да видя мъничкото ти личице.

Мило бебе, когато те дадоха в ръцете ми за първи път, нямаше достатъчно силни думи, с които да благодаря на Бог, че те изпрати.

Мило бебе, имаше най-изящните мънички пръстчета, ръчички и носленце. Цялото миришеше на любов. Най-красивият плод на обичта ни с твоя татко.

Мило бебе, от този ден нататък ти стана смисълът на моят живот, красотата в дните ми и най-големият дар в моя свят. Защото самото ти си целият ми свят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ