Напишете дума/думи за търсене

Мило бебе, щастието не се купува. Ражда се

Мило бебе, не съм знаела колко любов може да изпитва сърцето ми, докато не те взех в ръцете си за първи път.

Беше едно малко, изящно човече, приличащо на най-красивата кукла. Мъничките ти пръстчета ме изпълваха с обич. А мирисът ти бе най-скъпият парфюм на света.

Не съм знаела какво е истинско щастие, докато не усетих топлината на бебешката ти кожа върху моята. Дадоха те в обятията ми и заплаках от щастие. Сълзите се стичаха по бузите ми, докато лежеше върху гърдите ми и мислено не спирах да благодаря на Бог, че те изпрати.

Не съм знаела, че е възможно да обичаш някого повече от себе си...още преди да го познаваш. Видях две чертички и изпитах буря от емоции. Държах не просто тест, а своето най-голямо щастие.

Не съм знаела, че мога да се чувствам едновременно толкова уморена и щастлива. Нощите са безсънни, сутрините - хаотични, но пълни с радост, мило мое малко ангелче.

Не съм знаела, че една малка ръчичка може да държи целия ми свят и сърце. Обгърна палеца ми с миниатюрните си пръстчета и вече знаех - не ми е нужно нищо друго, за да имам всичко.

Не съм знаела колко верен е изразът, че щастието не се купува. Ражда се! Най-скъпият, най-големият подарък в живота ми е, че съм майка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ