Напишете дума/думи за търсене

От мама: Гордея се, че точно ти си моето дете

Скъпо бебе, понякога родителите не изразяват съвсем ясно чувствата си.

Когато съм уморена, когато ми е дошло в повече, когато не съм спала поредна нощ, аз просто разчитам на това, че ти знаеш колко много те обичам. В такива дни съм апатична и се моля наистина да усещаш любовта ми, защото се страхувам, че не ти я показвам достатъчно.

И все пак - когато има премълчани неща, когато се съберат повече дни, в които съм напрегната и мисля, че не успявам да ти се отдам толкова, колкото ми се иска и заслужаваш, знам, че в малкото ти сърчице се поражда несигурност. А ти заслужаваш всичко!

Не искам никога да се чувстваш несигурно в обичта ми. Дори когато стигнеш моята възраст. Искам да запомниш тези думи. Казвам ти ги сега, защото ще важат винаги и това никога няма да се промени. Ти си най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Няма нищо, което да искам да виждам повече от малката ти усмивка. Няма нищо, което да искам да чувам повече от сладкия ти смях.

Гордея се, че съм твоя майка. Ще бъде горда и от човека, в когото ще се превърнеш един ден. И знай, че каквото и да се случи в живота ти, мама винаги ще бъде тук и ще те подкрепя в решенията ти. Обичам те! Никога не забравяй, че тази любов няма да изчезна. Тя е по-вечна от безкрайността.

С обич,

мама

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ