Напишете дума/думи за търсене

3 малки тайни за спокойствие преди раждането

Всяка бъдеща майка се тревожи как ще премине раждането. Вълнението на бременните жени винаги е съпроводено от голяма доза страх. Вижте 3 малки тайни, които ще ви помогнат да се успокоите, ако сте в очакване.

Пригответе си чанта с багаж за болницата, когато бременността напредне

С влизането в третия триместър от бременността си подгответе чанта с багаж за болницата. Оставете я на такова място, на което ще ви е удобно да я вземете и да тръгнете във всеки един момент. Може да я поставите в багажника на колата или до вратата на жилището ви.

Подсигурете си средства за развличане

Подгответе си различни неща за забавление - техника, музика, книги. Ще се развличате с тях, докато чакате да родите. Можете да гледате филм или да четете списание, което макар и малко ще разсее и ще притъпи усещането за болка. Сложете музикален плеър или интересно четиво в чантата си за болницата, за да не се налага да ги търсите в последния момент.

Пийте повече вода

Приемът на достатъчно количество вода подпомага не само правилната и бърза работа на метаболизма ни, но и повдига общия тонус и настроение. Хидратираното тяло е много по-предразположено към позитивно настроение на духа. Не пренебрегвайте течностите и избирайте само такива, които са полезни и ви дават енергия. Старайте се да приемате само вода, чайове и прясно изцедени сокове от истински плодове. Перфектен избор са и зелените смутита.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ