Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които трябва да знаете за своето дете Дева

Ако детето ви е родено между 23 август и 22 септември, попада под зодиакалния знак на Девата. Тези деца са изключително любвеобилни, но в същото време и изискващи грижа, много гушкане и целувки от своите родители. 

1. Детето Дева е "помощникът".

Ще забележите това още от ранните години на детството му. Когато стане време за вечеря, то ще иска да се увери, че сте сложили порция за себе си, ще иска да помогне с направата на салатата или пък със слагането на масата. И дори да не умее да го прави перфектно, което е разбираемо предвид възрастта му, ще видите с каква искреност в очите го прави.  Ще иска да ви помогне дори с почистването и раздигането на масата след вечеря. 

2. Детето Дева е лидер.

Девите са родени лидери и имат доминантна натура. Те са родени да бъдат глава на екипи и да ръководят големи компании един ден. Ще забележите лидерските му качества още от ранна възраст, когато си играя с другарчета и братя и сестри. Детето ви винаги е "ръководител" и води останалите.

3. Детето Дева е надарено с природна интелигентност.

Много рано ще установите, че вашето малко съкровище от зодия Дева може да достигне до неподозирани интелектуални постижения. Такова дете се развива много по-бързо, няма никакъв проблем с образователните игри, бързото запомняне на букви и цифри, а след това и с уроците в училище. То просто е родено с таланта да запомня бързо.

4. Детето Дева е педантично.

Всички сме чували за прословутата педантичност на Девите. Само че това се отнася не само за възрастните представители на зодиака, но и за най-малките. Вашето дете обича чистотата и реда. Ето защо с него никога няма да ви е трудно стаята му да е подредена и няма да е нужно да повтаряте по 10 пъти да почисти след себе си. То с удоволствие ще ви помага за всичко, свързано с въдворяване на ред.

5. Детето Дева има набито око.

То забелязва и най-малките детайли още от съвсем ранна възраст. Това би ви изненадало. И не само, че го прави, но са му нужни и части от минутата за целта. То постоянно прави нови открития и задава въпроси, които не биха хрумнали на нито един друг от връстниците му. Детето Дева просто е един малък и интелигентен откривател, който всеки ден намира нови и интересни факти за заобикалящия го свят. Гордейте се с него, защото е едно малко чудо!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ