Напишете дума/думи за търсене

8 поверия за пола на бебето

Тест със сода звучи странно, но работи! Трябва само да се изпишкате в пластмасова чашка и да добавите две супени лъжици сода за хляб.

Ако шупне - чакате момче. Точността на този тест е 80%!

Косата

Ако тя загуби блясъка си, значи чакате момиче. Ако е блестяща и буйна, това показва възможност за бременност с момче.

Окосмяване

Казват, че ако окосмяването по тялото започва да расте по-бързо, значи ще бъде момче. И обратно - ако космите станат по-фини и растат по-бавно от обикновено - ще имате момиченце.

Тегло

Смята се, че ако натрупаните килограми са само в областта на корема, означава, че сте бременна с момче, а ако са разположени по цялото тяло - с момиче.

Помръдване

Ако бебето помръдне за първи път в утробата и в този момент бременната види непознат човек, бебето ще вземе пола, очите, косата, характера и цвета на кожата на този човек. Добре е бременната все пак да помисли дали пък не го познава отнякъде.

Повръщане

Ако бременната повръща повече, детето ще е момиче. Ако не й се повръща – ще бъде момче. Това е интересна теория, която е трудно проверима, тъй като няма достоверна статистика колко от бременните жени страдат от мъчителни позиви за повръщане. Все пак ако тайничко Ви се иска да имате момиченце, можете да й бъркате в гърлото превантивно.

Хранене

Ако жената обича да яде средата на хляба – ще роди момиче. Ако обича крайшника – ще има момче. Ако пък е от необлагодетелстваните, които предпочитат да изядат целия хляб, плюс една баничка и половин пица – тя просто ще бъде щастлива многодетна майка с много момчета и момичета.

Линия на корема

Ако бременната има тъмна линия на корема – бебето ще бъде момче. Ако няма – ще бъде момиче. Въпреки, че наличието на такава линия обикновено зависи от съчетание между хормоналните промени и типа кожа, все пак можете да си позволите да развихрите въображението си и да си представите, че не е така.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ