Напишете дума/думи за търсене

За всеки татко на малко момиченце

Хей, ти, който четеш това, си баща на малко момиче и ще научиш, че най-голямата ти слабост може да ти дава най-голямата сила на света.

Да бъдеш баща на малко момиченце е начин животът да ти покаже, че в теб се крие по-голяма нежност, отколкото предполагаш.

Да бъдеш баща на малко момиченце е да виждаш как коленете ти се размекват всеки път, в който те погледне с големите си очи и те нарече "тате". Няма сила на света, която да те накара да й откажеш, нали?

Да бъдеш баща на малко момиченце е да се чувстваш герой, принц и най-специалният мъж на света наведнъж. За един човек. За една жена. Най-важната - твоята изящна дъщеря.

Да бъдеш баща на малко момиченце означава да си влюбен в една жена доживот. Гарантирано! Означава Бог да те е дарил със съвършенство.

Да бъдеш баща на малко момиченце означава строгият ти мъжки свят да стане по-розов, по-пеперуден и по-мил. И ти да нямаш нищо против това. Вероятно първо си бил шокиран от всички принцеси и еднорози покрай себе си, но навярно сега вече пиеш чай от пластмасови чашки с интерес.

Да бъдеш баща на малко момиченце означава да имаш цели три жени на живота си - твоята майка, твоята съпруга и тя - твоята дъщеря, която е перфектна, нали?

Да бъдеш баща на малко момиченце означава, че си късметлия. Винаги ще има едни женски очи, които ще те гледат с обожание и ще се гордеят с теб - най-добрия татко. А имаш ли това, какво друго ти е нужно?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ