Напишете дума/думи за търсене

6 модни тренда за есента, подходящи за бременни и скоро родили дами

С бременно коремче или без, с 10 кг отгоре или не - можете да сте стилна и красива по всяко време и с всяка фигура. И в същото време да бъдете в крак с актуалните модни тенденции за сезона. Голяма част от бъдещите мами или тези, които са родили скоро и все още не са се възстановили напълно, имат притеснения, че нито една дреха не би им стояла добре. Това обаче не само, че не е така, а дори напротив - в каквато и форма да сте, може да се възползвате от най-актуалното в света на модата. Стига да знаете тези 6 малки хитринки.

1. Дълго палто в цвят камила

Връхната дреха в този неутрален тон винаги ще бъде шикозна и елегантна за носене, тъй като класическият бежов цвят винаги е актуален. Така че, ако ви е омръзнала изцяло черната визия, красотата на ретро класиката от ерата на хипитата е идеалният избор за вас.

Освен това не е нужно да имате перфектна фигура. Правото палто скрива всички несъвършенства и е подходящо за всякакви форми. Особено ако сте в последните месеци от бременността си.

2. Класическият панталон с модерен привкус

Класическият черен панталон се е считал винаги за твърде строга дреха, която е подходяща предимно за офиса. Това вече не е така. Панталонът е по-широк, а крочолите стеснени. Може да се носи както с елегантна риза и сако, така и с шик пуловер и ниски боти.

Хубавото е, че новата линия прави бедрата по-слаби, а силуетът по-издължен. Само с няколко стъпки и смяна на обувките, работната визия може да бъде превърната във вечерна. Много подходящ е за дами, които са се върнали в офиса след майчинство, но все още не са възстановили напълно фигурата си.

3. Плисирана пола

Плисираната пола на тесни вертикални гънки изглежда ретро, но и през 2017-а остава абсолютен хит.

Плисетата се оформят трайно с налягане и пара върху синтетичните платове. Трудни са за поддържане, но плюсът им е, че се съчетават добре с почти всичко - дантелена блуза, памучна риза и дори вълнен пуловер. Дължината е до средата на прасеца, като от кръста полата се разкроява. За най-модерни тази зима минават полите от гладка кожа, перфорирана на много ситни дупчици. Закопчаването става на кръста, а надолу пада свободно. Ео защо е много адекватен избор за бъдещи майки в първите месеци от бременността.

4. Спортна рокля с А-образен силует

С чисто момичешки привкус тази дреха придава свежест и създава усещане за много по-стройно тяло. Особено подходяща е за жени с бременни коремчета. Причината е, че дължината е над коляното и колкото и да се повдигне детската рокля, няма да стане прекалено къса. Достатъчно е да я комбинирате с дебел чорапогащник за бременни, който да завърши визията ви.

5. Дънков гащеризон

Тази година гащеризонът отново е сред най-горещите тенденции. Особени моделите с висока талия и умишлено състарени, протрити или направо с кръпки. Декорирани с пайети, камъни, ципчета, капси, дантела и опръскани с боя.

Гащеризонът е дреха, която много бързо се адаптира към останалите детайли, аксесоарите и бижутата. Нейната универсалност я прави предпочитана за всякакви поводи. Много шик е съчетаването му със стилен топ и високи обувки в смели цветови решения. Най-симпатичното му предимство е, че има достатъчно място за коремчето ви.

6. Елек под коляното

Също както дългото право палто, така и елекът под коляното с права кройка, прикрива дребните несъвършенства. С дънки или официална рокля, той е перфектно допълнение, с което няма как да останете незабелязани. Подходящ е не само за високи дами, но и за миньончетата, които искат да изглеждат по-високи. При тях обаче е добре да се носи с високи обувки. Както и да го съчетаете обаче, най-голямото му предимство е факт. А именно, че той перфектно замаскира всяко едно несъвършенство във фигурата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ