Напишете дума/думи за търсене

Тротинетки "Зизито Сириус" - безопасно забавление за вашето дете

Тротинетките са едно модерно забавление с нарастваща популярност сред малките и пораснали деца. Освен че са леки, компактни и лесни за управление, те са изключително атрактивни и забавни за децата.

Карайки тротинетка на открито - на улицата или в парка, детето ви ще развие ценни умения като координация и баланс, като същевременно ще тонизира различни мускулни групи, ще подобри грубата си моторика и ще прекарва ценно време във весели игри, надпревари и активна социализация със своите връстници.

Тротинетките "Сириус" на швейцарския бранд "Зизито" са абсолютен фаворит на деца и родители, защото събират най-доброто от двата свята. Децата ги обожават заради ярките им цветове, лесното управление и шарените светещи гуми, докато родителите са напълно уверени в безопасността им и оценяват приноса им в хармоничното развитие на любимите си същества.

Кои са основните предимства на тротинетките "Сириус" и защо те предлагат най-доброто съотношение между цена и качество на българския пазар? Ето какво получавате, закупувайки своята тротинетка "Зизито Сириус":

#1 Здравина и безопасност

Тротинетките "Сириус", както и  останалите продукти от каталога на "Зизито", са произведени в съответствие с най-високите швейцарски стандарти за качество и сигурност. Металната конструкция, гумите и степенката на модела се отличават високо ниво на издръжливост и ергономичен дизайн, гарантиращи оптимален баланс по време на возене.

#2 Интуитивно управление

За да направи завой с тротинетката "Сириус", детето може да използва не само кормилото, а и естествения наклон на тялото си. Иновативният дизайн има уникалното свойство да реагира на промяната в центъра на тежестта, като подпомага процеса на привикване на детето към начина на управление. Удобната спирачка на задното колело също е лесно достъпна, разположена на удобно място, и предполагаща спиране, което е едновременно плавно и ефективно.

#3 Внимание към детайла

Швейцарският перфекционизъм е във всяка част от дизайна на тротинетката "Сириус". Основата й е допълнително подсилена и обвита с еластична и противоплъзгаща материя, а специално добавеното силиконово покритие на дръжките на кормилото гарантира както по-голяма дълготрайност, така и значително по-стабилен захват.

#4 Атрактивност и разчупен дизайн

Тротинетките "Сириус" имат весели веещи се помпони, висящи от външната страна на дръжките, уникални светещи LED гуми и дизайн със свежи и ярки цветове. Това ги прави оригинални, разпознаваеми, и абсолютно обожавани от децата, независимо от пола и възрастта им. Моделът се предлага в електриково жълт, син, оранжев и розов вариант.

#5 Дългосрочна инвестиция

Тротинетките "Зизито Сириус" са подходящи за деца на възраст над 3 години и с максимално тегло от 50 кг, а регулируемата височина на кормилото позволява управление на тротинетката от деца с височина от 91 см до 120 см. Тези технически специфики в комбинация с изключителната здравина и издръжливост предполагат дългогодишно използване на тротинетката без нужда от ремонт или подмяна.

#6 Достъпна цена

Безапелационното качество, доставено на разумна цена, е сред основните приоритети на швейцарския бранд, чиито продукти вече може да бъдат намерени и в българската търговска мрежа. Тротинетките "Сириус" достигат до вас на оптимални цени, отговарящи както на стандарта на живот в страната, така и на всички добри търговски практики. А най-добрата новина е, че достъпната цена идва без никакви компромиси в качеството, дизайна и безопасността.

Екипът на "Зизито БГ" е официален дистрибутор на швейцарската марка и като такъв е готов да отговори на всички въпроси, постъпили от индивидуални и корпоративни клиенти.

Защото ние вярваме, че добрият продукт следва да достига до вас с възможно най-отдадената грижа, лекота, и отлично клиентско изживяване!