Напишете дума/думи за търсене

Моята бременност: седмица 19

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Моята бременност по седмици", в която ще можете да следите какво се случва с вас и плода през всеки един период до раждането.

Можете да ни разкажете за своята бременност чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Седмица 19:

Как мислите - момче или момиче очаквате? През 19-а седмица вие вече сте нетърпеливи да разберете пола на бебето си на отредения за това преглед. Повечето родители смятат, че това е времето, в което ще разберат дали ще подготвят дрешки в розово или в синьо.

Всъщност обаче ще разберете много повече от пола на плода в утробата си. Ще видите цялото му телце и ще се удивите как е възможно толкова оформено човече да расте във вас. Още по-невероятното е, че същото това бебче, което виждате на ехографа, в момента е голямо само колкото авокадо. Звучи невероятно, нали? Още по-невероятно е обаче, че с настъпването на следващата седмица ще сте преполовили бременността си. Колко бързо лети времето!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ