Напишете дума/думи за търсене

Моята бременност: седмица 26

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Моята бременност по седмици", в която ще можете да следите какво се случва с вас и плода през всеки един период до раждането.

Можете да ни разкажете за своята бременност чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Седмица 26:

Все още не сте срещнали бебето си, но имате усещането, че е завзело целия ви живот! И е точно така. Вече го усещате постоянно - знаете в кои часове е активно, кога си почива и кога се събужда. Това е и причина да се притеснявате, когато не го усещате в обичайното време. Много от бъдещите майки дори бързат да посетят гинеколога си, за да проверят дали всичко с бебето е наред, щом не рита. Не се тревожете! В повечето случаи това са безпочвени опасения.

Интересно ли ви е колко е голямо бебето в момента? То е горе долу колкото една голяма маруля. Съответно и коремът ви вече е доста наедрял. Все по-трудно ви е да намерите в гардероба си дрехи, които да носите. Ето защо можете да си купите ластици за копчетата на старите си дънки. Така ще можете да ги носите с по-дълга блуза.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ