Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 24

СНИМКА: YouTube.com

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която ще се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 24:

Честито! Вече си имате 2-годишно човече у дома, което става все по-комуникативно. Забелязвате ли, че то сякаш никога не се изморява да задава въпроси. А най-любимият му - "защо", май следва след почти всяко ваше изречение. Това наистина в един момент може да бъде напрягащо, но приемете, че това е начинът, по който детето ви показва само пред себе си, че е вече голямо.

То осъзнава, че има право на собствено мнение и че може да получава отговор на въпроси. Подгответе се за много такива и то за неподозирани неща. Всяко нещо, което кажете, ще се превръща в обект на питанки. А след това на още, още и още, докато не се уморите да измисляте креативни отговори, които могат да бъдат усвоени от малкото мозъче на вашето вече пораснало бебе.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ