Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 26

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която ще се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 26:

Вашето мъниче не само, че ви следва като сянка навсякъде, но и наблюдава внимателно и отблизо всичко, което правите. Така е, защото през месец 26 чувството за подражание започва да се развива с всичка сила. Не е ли очарователно?

Може би на моменти ще почувствате умора от цялото това положение, в което детето е като залепено за вас, но замислете се - някой ден тези моменти ще ви липсват. По-важно от всякога в момента е да показвате емоционалната си привързаност към него. Демонстрирайте интерес и към най-малките занимания, които има малчуганът и отбелязвайте като постижение всяко малко нещо, с което се справи през деня. Така ще му помогнете да израства като уверена личност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ