Напишете дума/думи за търсене

Как да облечем детето за училище?

От септември до май, всъщност през по-голямата част от годината, детето се облича за училище всяка сутрин. Ако се замислите, това е някаква дългосрочна репетиция за живота като пораснем и умението да се обличаме подходящо за обстоятелствата. Помогнете на децата си като следвате тези съвети.

Как да облечем детето за училище? Това е въпрос, който всеки родител и дете се чудят. В днешно време училищните комплекти не са само тетрадки, книги, раници и моливи. Децата обръщат все повече внимание и на удобните и модерни дрехи, които благодарение на различни вериги магазини могат да бъдат закупени на много достъпни цени. Благодарение на комфортните и интересни нюанси всяка сутрин ставането и ходенето на училище ще се окаже удоволствие. Когато избирате дрехи за училище, си струва да вземете предвид комфорта и удобството преди всичко. Дрехите, които не ограничават движенията на детето, ще създадат по-добри условия за учене. Гардеробът на всеки ученик трябва да съдържа тениски, суичъри, яке за по-студените дни, модерни чорапи и здрави обувки.

Тениски за момчета и момичета

Противно на външния вид, покупката на тениска не е толкова проста работа. Все още растящо дете, което бързо сменя размера на дрехите си и приспособява дрехите си по свой вкус, понякога е трудна комбинация. При избора можете да предложите и любими герои от приказки и филми на детето. Появяват се все повече дрехи с мотиви на филмови и интернет герои, които децата харесват. Вече има много видове тениски за момичета във веригите магазини. Ризите за момичета обикновено доминират в пастелни цветове и са прилепнали. Тук може да изберем тениска с къс ръкав, дълъг ръкав, както и модели с ? ръкави.
При блузите за по-малки деца обикновено преобладават герои от приказките, а тийнейджърите са по-склонни да избират щампи с герои от филми за тинейджъри. Има много модели ризи за момчета и, както в случая с ризите за момичета, те се различават по цвят, дължина на ръкавите и щампа. Изборът е на родителите и техните деца. Момчетата обикновено предпочитат щампи с изобилие от "Междузвездни войни" и забавни приказни герои. Често използват синьо, черно, бяло и бежово. Кройката на такава тениска също е по-свободна.

Яке за всеки ден и за училище

Когато купувате детско яке, уверете се, че е издръжливо и ще служи на детето ви поне един сезон, защото децата растат бързо. За бързо порастващо дете си струва да вземете готини модели на сезонни разпродажби, благодарение на които годишната смяна на якета няма да ви замая. Не забравяйте да се консултирате и с детето си, когато избирате яке. Може би има цвят и модел, които го интересуват конкретно. Идеалното яке, избрано от вас, със сигурност ще бъде носено с удоволствие. Освен външния вид, най-важна е функционалността на якето. То трябва да е удобно, топло и да осигурява свобода. Едва след това трябва да обърнете внимание на цвета, щампа и модела.

Детски суичър - кой да изберете?

Суичърите обикновено се предлагат в два модела: т. нар. суичър тип кенгуру, облича се през главата, който много често има качулка и джоб на корема. Вторият тип суичъри се отварят с цип, капси или копчета. Когато избирате подходящия суичър за вашето дете, имайте предвид възрастта му. Суичър с цип е по-добър за по-малките деца, които много по-лесно обличат и събличат такъв модел суичър. Моделът тип кенгуру е много по-добър за по-големи деца, които могат да се обличат самостоятелно и безпроблемно. Те са чудесно решение за студени дни, когато събличането на суичър дори не е опция. Всички стилове суичъри са удобни, топли и осигуряват свобода по време на учение и игра.

Детски чорапи и обувки - перфектен дует

Когато избирате чорапи за дете, трябва да обърнете внимание на два основни аспекта. Първо, видът на тъканта, от която са изработени. Второ -  размерът. Най-добрата материя в този случай ще бъде памукът, който ще позволи на крака да диша и е хипоалергичен, може лесно да се пере при високи температури, което е важен въпрос, когато детето ни тича из къщата само по чорапи. Освен класическите черно-бели чорапи, много интересни и привличащи вниманието ще бъдат цветни чорапи с различни интересни щампи. След като имаме чорапи, време е  да потърсим обувки. Обувките са много важен елемент от всеки гардероб както за нас, така и за детето. Затова те трябва да бъдат правилно регулирани, което да дава комфорт и удобство при придвижване. Децата често са в движение, така че изборът на подходящите обувки за тях е много важна мисия. Когато купувате обувки, обсъдете размера и материала, от който са изработени. Цветните обувки със сигурност ще насърчат вашето дете да ходи.

В магазини Sinsay ще намерите удобни тениски, суичъри, якета, чорапи и обувки за вашето дете. Търсите място, където да допълните напълно ежедневния гардероб на вашето дете и да намерите много атрактивни и модерни неща за училище, на атрактивни цени (от 8,90лв.)? Разгледайте  на сайта https://www.sinsay.com/bg/bg/. Марката Sinsay предлага модни дрехи за всякакво време и повод, с една дума: за цялата учебна година!