Напишете дума/думи за търсене

Трендове в тийн модата за 2021-2022

Търсите модно вдъхновение за гардероба на своя тийнейджър този сезон? Представяме ви няколко водещи модерни тенденции за юноши, с които подрастващите деца да направят своето фешън изявление. През  2021/2022 има няколко основни тенденции, за които тепърва ще говорим. На помощ идват моделите от най-новите колекции на детските световни марки като Boboli, Mayoral, GUESS kids и GEOX, които превзеха онлайн пространството за детска мода.

Какви са трендовете при момичетата

Каква трябва да е модата при момичетата тийнейджъри? Естествено, всеки момичешки гардероб, независимо зимен или летен, е уникален и не е като на никой друг. Но, ако погледнем по-внимателно, ще открием общи трендове в детската мода, на които си струва да обърнем внимание! Младостта е време да бъдем въоръжени с ярки цветове и оригинални и готини комбинации. Гардеробът на тийнейджърите трябва да включва дрехи, аксесоари и обувки, чиито цветове са интересно решение за тези, които не искат да са като всички останали. Моделите с металически ефекти се срещат в дизайна на якета и елеци, както и при модерните сникърси. 

Мултиплейър

Тази тенденция е позната както за модата при възрастните, така и при тийнейджърите. Съчетаването на слоеве гарантира комфорт заради своето изобилие и креативност. Изглежда невероятно и прави впечатление. Елементите на многослойното облекло са много удобни за комбиниране, особено когато в основата стоят задължителните basic модели.

Оувърсайз дрехи

Това е безусловна тенденция при тинейджърите за предстоящата година, и благодарение на нея хлапетата ще изглеждат ярко, а огромното предимство на по-широките дрехи е, че са безкрайно удобни заради свободните си размери. Почти всички елементи от детския гардероб могат да бъдат съчетани в една оувърсайз визия.

Деним 

Почти е невъзможно да си представим гардероба на един модерен тийнейджър без дънков плат. Това е най-универсалната опция, позната на световната мода, подходяща за всяко събитие – може да се съчетае с всеки стил в ежедневното облекло. 

За лятото

Въпреки че зимата тепърва пристъпва, няма как да не обърнем внимание на летните трендове, особено когато говорим за тийн мода. През предстоящия слънчев сезон под прожекторите ще бъдат ефирните дизайни, украсени с дантелени и пастелни цветове. Моделите в тази палитра ще са подходящи както за училище, така и за извънкласните дейности на нашите тийнейджъри. Телесният принт е идеален за рокли и тишърти, които да съчетаем с дънки. Освен това си струва децата да имат поне една бяла класическа риза, която да помогне в ситуацията „няма какво да облека“, когато хлапетата се нуждаят от официален и елегантен свеж вид. 

Какво е актуално за момчетата

Гардеробът на момчетата въобще не е за подценяване! Когато зимата е точно зад ъгъла, няма по-добър момент да започнем да планираме модерните тоалети отсега. Акцентът в момчешката мода е якето! Връхните дрехи за тийнейджъри са нещо повече от това просто да топлят. Това е маркова дреха, която може да завърши или разчупи визията на момчетата.

Класическата дреха, който ще добави още стил към облеклото на хлапетата, е любимото на всички спортно яке. Това е удобен, комфортен и много модерен начин за момчетата да покажат това което са, като същевременно изглеждат и се чувстват страхотно.

Зимата е създадена за пухени якета, без значение от стила им. Меките якета са най-добрият начин за тийнейджърите да останат на топло, като същевременно изглеждат яки през целия сезон. Те ще служат на хлапетата с години и никога няма да излязат от мода! 

Как да изберем най-подходящите аксесоари

Аксесоарите в лицето на топла плетена шапка и шал или лачена раница пък са лесен начин да издигнем облеклото на нашите тийнейджъри с няколко нива. Докато започнете да преобръщате детските гардероби в подготовка за новия сезон, не забравяйте да направите същото и с аксесоарите им, които на 100% могат да отразят тенденциите на детската мода за 2021/2022.