Напишете дума/думи за търсене

Да разбереш, че вместо момиче, имаш момче (снимки)

Фотограф успя да улови шокиращия момент, в който майка разбира, че е родила момче, а не момиченце. Майката Кото Накамура и бащата Сина Ниакансафи помислили, че докторът се шегувал. Ултразвукът в 20-ата седмица ги излъгал, че ще имат момиченце и именно за такова дете се подготвяли, съобщава "Нова телевизия".

Снимката на фотографа Джесика Джексън от Тасмания обиколи социалните мрежи. Тя разказа, че първоначално всички смятали, че било шега, защото по време на раждането акушерката разказвала за предишен случай преди години, при който станало именно това. На бял свят се появило бебе от противоположния на очаквания пол. 

Кото и Сина планирали момиченцето да се казва Хината. Те вече получили и няколко розови подаръка няколко седмици преди това. Двамата решиха момченцето да се казва Тайга.

През последните четири години Джесика Джексън улавя емоционалните моменти при раждането. Тя е заснела около 15 раждания досега.

„Не съм имала подобен случай като този. Всяко раждане е уникално по свой собствен начин”, разказа фотографът.

„Колко невероятно ще бъде Кото и Сина да разкажат тази история на сина си след години и да му покажат снимката с изражението на майка му. Изключителен и безценен спомен”, казва още Джесика. 

 
 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ